46152
Book
In basket
Air fryer : Najlepsze przepisy / Valentina Harris - Warszawa : Oficyna Wydawnicza Alma-Press, 2025. - 143, [1] strona : fotografie ; 20x20 cm.
Air fryer to popularne urządzenie kuchenne, które do szybkiego gotowania wykorzystuje cyrkulację gorącego powietrza wokół potrawy, dzięki czemu proces trwa krótko i pozostawia kruchą i chrupiącą skórkę. Dzięki Air fryerowi przygotujesz swoje ulubione potrawy smażone, grillowane i pieczone – z mięsa, ryb, warzyw, a nawet wypieczesz ciasta i ciasteczka. W książce zawarte są ekscytujące przepisy na każdy gust. Znajdziesz tu szeroki wybór dań od kurczaka, jagnięciny, małży i kalmarów po tofu, mufflinki, ciasta czekoladowe, przez chrupiące spiralki ziemniaczane, pieczone brokuły i kolby kukurydzy. Dowiesz się jak korzystać ze swojego Air fryera w sposób najbardziej efektywny. Poradnik Air fryer. Najlepsze przepisy pokaże ci jak najlepiej wykorzystać to kuchenne urządzenie, dzięki któremu możesz gotować z użyciem minimalnej ilości tłuszczu, czy oleju – zaczynając od tradycyjnych potraw pieczonych i grillowanych, przez przekąski, takie jak chrupiąca ciecierzyca, czy chipsy z cukinii, do słodkich smacznych ciasteczek, ciast i babeczek. Zdziwisz się, jak łatwo można przygotować te pyszne dania w twojej beztłuszczowej frytkownicy.
Availability:
Wypożyczalnia Górażdże
All copies are currently on loan: sygn. 641.55/.56 (1 egz.)
Notes:
General note
Na okładce: Wszystkie smaki i kuchnie.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again